gulcin_gulsah webmaster
Mesaj Sayısı : 382 siteyi kimden aldın?? : denizli:):)=) HePSiDeN SeVDiĞiN? : kitap okumak SiTeMiZ NaSıL? : SİTE BNİM WE ADMİNLERİN OLDUĞU İÇİN SPRRR ismin : GÜLŞAH Ruh Halim : bilgiler : meslek:pskolog
stl:421
borc:yok
görev:Her ay siteye en az 200 mesaj yazmak ve pskoloqayne ile ilgilenmk
maaş:350 Müzik Türü : +Rep : -Rep : SanaL HayvanıM? : SnN sMiLeY\'in Hangisi? : Kayıt tarihi : 17/04/08
| Konu: karmasa bölüm 1 Ptsi Ocak 26, 2009 1:42 am | |
| [quote author=ßéYz!$h link=topic=47897.msg756433#msg756433 date=1231660030] İlk dizimin ilk bölümüyle sizlerleyimmmm ... :-) :-) :-) :-) :-) - Karakterler -Enric : Yakışıklı , uzun boylu , sinirli , huysuz biridir . Elisha ile evlidir ... :-) Elisha : Güzel , esmer bir kız . Havalı , ve oldukça kibar ve zengin ... :-) Slvia : Çok tatlı bir kız ama içi de aynen öyle değil . Kötü huylu , ters ... ;-) - Hatalarım - * En büyük problem , görüntü kalitesi . Onu diğer bölümde düzelticem . :-) * Diğer küçük sorun da resimlerin sol üstteki görev kutusu :dans: Hepsini kapattım diğerleriyle uğraşamadım :NN: * Bakmadım , ama Elisha ve Slvia isimlerinin yerlerini arada karışık yazabilirim . Senaryoda tam tersiydi çünkü ... ;-)** 1.Bölüm **
Elisha : Hayatım , kapıya bakar mısın ? Enric : Sen baksana işim var . Elisha: Mutfaktayım canım . Bi bakıversen ... Enric : Tamam be tamam . !!
Enric : Buyrun kime baktınız ? xxxx : Ben , şey . Andie'ye bakmıştım ama . Enric : Yanlış geldin . Öyle biri yok .
Elisha : Hayatım , kimmiş ? Enric : Andie diye birini arıyo . Hanfendi yok öyle biri . İyi günler . Hadı ev soğudu içeri girelim ... Elisha : Hayatım , Andie benim diğer ismim nası unutursun ? Buyrun ben Elisha Andie ?
xxxx : Canım , ben San Francisco'dan Slvia . Ortaokul arkadaşın . Hatırladın mı ? Elisha : Aaa . Slyvia . Canım benim gel bi sarılalım . Enric : Kimmiş bu güzel bayan ? Beni de tanıştır Elisha . Elisha : Dur bi Enric . Gel içeri Slvia'cım gel . Hasret gideririz ...
Elisha : (Ayağa kalkar) İçecek birşey ister misin ? Heyecandan sormayı da unutmuşum görüyo musun .. Slvia : Canım ben bi meyve suyu alırım . Soğuk olsun . Elisha : Tamam canım . Geliyorum hemen . Her şeyi anlatıcaksın . Slvia : Hele bi getir de görücez inşallah
Enric : Demek en yakın arkadaştınız he ? Slvia : Evet hem de çok ... Enric : Peki niye bu kadar zaman bekledin ? Niye şimdi ??
Elisha : Ne konuşuyosunuz bakalım ? Enric : Niye bu kadar geç geldiğini sordum . Elisha : Enric , yukarı çıkar mısın ? Biraz baş başa kalalım biz arkadaşımla ...
Elisha : Ee anlat bakalım .. Slvia : Başım çok fena dertte arkadaşım . Dost kara günde belli olur dedim . Elisha : Noldu hadi anlat . Slvia : Bi lokantada çalışıyodum . Parasız kaldım ve kasadan para aldım .
Elisha : Ne ? Naptın sen ? Slvia : Şeytana uydum . Her yerde aranıyorum . Param olsa geri vericem ama ... Elisha : Bende ne istiyosun ? Para mı ?
Slvia : Hayır , bi süre burada kalabilirmiyim ? Etraf sakinleşinceye kadar . Elisha : (Ayağa kalkıp sarılır) Lafımı olur canım . Tabi kalabilirsin ...
Enric : Ooo . Siz ısınmışsınız iki arkadaş . Ben mani olmiyim .. Slvia : Yok buyrun siz de gelin . Sorun olmaz ... Elisha : Evet , gel Enric'cim . Slvia bir süre bizde kalacak .
Enric : Ne kadar bi süre ? Elisha : Gerekirse uzun süre canım . Noldu bi sorun mu var ? Enric : Yok ya ne sorunu . Ev senin nasılsa ...
Elisha : Evet , ev benim . Slvia , gel seni misafir odamıza çıkariyim .. Slvia : Tamam , geldim ...
Slvia : (Odaya girdiği gibi) Niye bu kadar soğuksunuz birbirinize karşı ? Elisha : Onu seviyorum ama bazı şeylerden endişe duyuyorum . Slvia : Ne gibi şeylerden mesela ?
Elisha : Beni aldatmasından korkuyorum . Slvia : Yok canım yoktur öyle birşey . Elisha : Nerden biliyosun ?
Slvia : Bilmem . Gözlerinden sana olan aşkı okudum ... Elisha : Öyle mi dersin ? Sağol canım ya . Beni ne kadar mutlu ettiğini bilemezsin . Slvia : Dost kara günde arkadaşım , di mi ?
Elisha : Evet , sahiden ya sen niye parasız kaldın ? Hiç sormadım . Slvia : Çok uzun hikaye ya . Sonra anlatırım . Elisha : Hadi ya lütfen . Zamanımız bol . En az 1 ay burdasın .
Slvia : Ya benim tuvaletim geldi , lavabo ne tarafta ? Elisha : Dur ben seni götüriyim . Slvia : (Odadan çıkarken) Gerek yok , tamam ben bulurum ..
Slvia : Ay ben çok güzelim ya . Enric : Bence de çok güzelsin . Hatta harikasın ! Slvia : Aaa Enric . İnsan kapıyı çalar da girer . Belki üstüm müsait değildir ...
Enric : Sorun değil , müsait olmadığı zamanları da görücez ... Slvia : Efendim ? - 1.Bölüm Sonu -
Lütfen yorumlarınızı belirttiğim hatalar dışında yapın . Onlardan dersimi aldım ben ... :dans: [/quote] | |
|