AysHe webmaster
Mesaj Sayısı : 316 siteyi kimden aldın?? : gülşahla kurduk HePSiDeN SeVDiĞiN? : yoshy_im SiTeMiZ NaSıL? : spr ismin : ayşenur Ruh Halim : bilgiler : meslek:--stl:--borc:--görev:--maaş:-- Müzik Türü : hangi hepsi kızı : hangi çift : +Rep : -Rep : SanaL HayvanıM? : SnN sMiLeY\'in Hangisi? : Kayıt tarihi : 17/04/08
| Konu: hiç anlamadınız anlatıyım Cuma Mayıs 23, 2008 11:21 pm | |
| [b][i][u][strike]
bakın şimdik
derginizi yapıcaksınız sayfa sayfa
ilk konu hepsiyi tanıyalım sadece biyografi
kapak resimde yoshy olcak
slayt gösteri var isteyen yapar isteyen yapmaz
1.ye imza avantar takım
2.ye imza
3. ye avantar
resimleri ben yapıyorum damlada bana resim yapacak
sorularıınız varsa sorabilirsiniz! | |
|
GüLçin&Feyza Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 125 siteyi kimden aldın?? : GüLşah HePSiDeN SeVDiĞiN? : GüLçinimm SiTeMiZ NaSıL? : süpeR ismin : FeYzA Ruh Halim : bilgiler : meslek:--stl:--borc:--görev:--maaş:-- Müzik Türü : +Rep : -Rep : SanaL HayvanıM? : SnN sMiLeY\'in Hangisi? : Kayıt tarihi : 25/10/08
| Konu: Geri: hiç anlamadınız anlatıyım Paz Ekim 26, 2008 10:52 am | |
| | |
|
gulcin_gulsah webmaster
Mesaj Sayısı : 382 siteyi kimden aldın?? : denizli:):)=) HePSiDeN SeVDiĞiN? : kitap okumak SiTeMiZ NaSıL? : SİTE BNİM WE ADMİNLERİN OLDUĞU İÇİN SPRRR ismin : GÜLŞAH Ruh Halim : bilgiler : meslek:pskolog
stl:421
borc:yok
görev:Her ay siteye en az 200 mesaj yazmak ve pskoloqayne ile ilgilenmk
maaş:350 Müzik Türü : +Rep : -Rep : SanaL HayvanıM? : SnN sMiLeY\'in Hangisi? : Kayıt tarihi : 17/04/08
| Konu: Geri: hiç anlamadınız anlatıyım Ptsi Kas. 24, 2008 3:03 pm | |
| yha cnm bk simdi sn internet ten roportaj bilgi indirdin snra gogleye slide yaz gir orda yükleme şeyi war oradan | |
|